Βιογραφικό


 •    Ο ιατρός Σαρρής Μιχαήλ του Θεοδώρου και της Αγγελικής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17/8/1978.Από μικρός,έχοντας πάντα στο πλευρό του την στήριξη των γονιών του,είχε μεγάλη επιθυμία να ασχοληθεί με την ιατρική επιστήμη.
     Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε τον Αύγουστο του 2004.
 •    Στην συνέχεια εργάστηκε ως ιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Δεσύλλα στην Μεσσηνία για 18 μήνες.Στα πλαίσια της θητείας του εξυπηρέτησε τις κοινότητες Παραπουγκίου,Καρνασίου και Δασοχωρίου και πραγματοποίησε πλήθος εφημεριών στο κέντρο υγείας Μελιγαλά.
     Ακολούθως εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός σε στρατιωτικές μονάδες στην Άρτα,στην Χίο καθώς και στην Σχολή Δοκίμων Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο.
    Από το 2007 εως και το 2009 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός της Ά παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.Στην συνέχεια εργάστηκε επί 10 μήνες ως βοηθός ιατρός στην ομάδα της ογκολόγου Ραζή Ευαγγελίας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ΄΄ΥΓΕΙΑ΄΄.
     Από το 2010 εως και το 2014 ειδικεύθηκε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου΄΄Παμμακάριστος΄΄ στα Κάτω Πατήσια.Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του εκπαιδεύθηκε για 6 μήνες στο αιμοδυναμικό εργαστήριο του νοσοκομείου ΄΄ΝΙΜΤΣ΄΄ και για 3 μήνες στην παιδοκαρδιολογία στο νοσοκομείο παίδων ΄΄Αγλαία Κυριακού΄΄.
     Τον Απρίλιο του 2014 πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις καρδιολογίας στην Αθήνα και από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διατηρεί ιδιωτικό ιατρειο στο Καματερό Αττικής.
 • Τον Μαιο του 2018 απέκτησε μετά απο εξετάσεις την πιστοποίηση για πραγματοποίηση υπερήχων καρδιάς σύμφωνα με τις νεότερες τεχνικές (stress echo,speckle tracking,διοισοφάγειο υπερηχογράφημα,3-D echo)και αφού ολοκλήρωσε την εξάμηνη εκπαίδευση του στο Θριάσιο Νοσοκομείο με μεγάλη επιτυχία.
     Είναι παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Γεωργία Θεοδωρακοπούλου,με την οποία έχουν δύο γιούς.

Ιατρείο Καρδιολόγος Καματερό

Δημητρίου Γούναρη 36

Καματερό Αττικής,Τ.Κ.13451

 

Δευτερα με Παρασκευή 09:00-13:00 το πρωί και 17:00-20:30 εκτός Τετάρτης και Παρασκευής απόγευμα.

Συστέγαση με Χειρουργό Οδοντίατρο.